Kako stvar izgleda?

Začnemo z analizo trenutne treniranosti, zgodovino treninga, močnimi in šibkimi točkami ter cilji. Na podlagi tega in s pomočjo specifičnih testiranj sestavimo individualen program treninga, ki upošteva cilje, pogoje za trening in čas, ki ga želiš nameniti vadbi. Plan je voden preko aplikacije plezalni trener. Sledi individualna izvedba treningov po programu s pomočjo jasno definiranih, efektivnih in dobro razloženih metod treninga. Vseskozi spremljamo napredek, komuniciramo ob morebitnih vprašanjih in prilagajamo načrt treninga v kolikor je to potrebno.
Pri izvedbi treninga nisi vezan/a na lokacijo treninga, celoten proces je mogoče izvesti na daljavo.
Pomagamo ti lahko, če želiš preplezati prvo 6a ali pa projektiraš 9a. Programa treninga lahko fokusiramo različno, npr na.:
športno plezanje balvaniranje fokus na skalni ali zimski alpinizem plan za trening desko plan za vadbo doma fokus na plezalni tehniki strah in padanje močen biceps in hrbet razvoj gibljivosti ...

Kakšne možnosti obstajajo?

Uporaba aplikacije Plezalni trener je prosto dostopna in bo takšna tudi ostala.
Pri plezalnem napredku se je preprosto osredotočiti na napačno prioriteto, trenirati neefektivno ali izgubiti fokus in motivacijo.
Tukaj v pomoč pristopi strokovno podkovana trenerska ekipa in individualno voden program treninga.

Testiranje in plan

Po prijavi ti pošljemo vprašalnik, da izvemo tvojo plezalno zgodovino in želje. Potem se skupaj odločimo ali narediš začetno testiranje samostojno ali najprej izvedemo en trening v živo. Na srečanju v živo po stanardnem protokolu ugotovimo močne in šibke točke ter skupaj določimo prioritete. Na podlagi začetnih pogojev, želja in razpoložljivega časa v Plezalnem trenerju prejmeš napisan program treninga za 12 oz. 24 tednov.
100 eur plan, 50 eur (opcijski) individualni trening v živo

Testiranje, plan in podpora

Po izpolnjenem vprašalniku in opcijskem individualnem treningu v živo začnemo program treninga z mesecem vadbe. V spoznavnem mesecu preko testiranja in sprotnega spremljanja odziva na trening določimo dolgoročni plan vadbe. Plan treninga prejmeš v aplikacijo Plezalni trener. Trener je na voljo preko elektronske komunikacije za vsa vprašanja. Sledi vsakotedenska analiza, kjer po potrebi glede na napredek, utrujenost ali nenačrtovane dogodke (npr. službena pot) prilagodimo plan.
Po želji lahko občasno (ali redno) v določenem razmaku izvedemo trening v živo.
90 eur / mesec, 50 eur individualni trening v živo (opcijsko), minimalno 3 mesce

Kdo in kaj?

DAVID DEBELJAK, dipl. trener športnega plezanja, alpinist, postavljalec smeri in športni plezalec, 17+ let trenerskih izkušenj
BLAŽ TEHOVNIK, trener športnega plezanja, 10+ let trenerskih izkušenj
PETRA DOLAR, trenerka športnega plezanja
JAKA ŠPRAH, preplezana 9a, vaditelj špornega plezanja, študent fizioterapije
MATJAŽ ZORKO, preplezana 9a, trener športnega plezanja, 12+ let trenerskih izkušenj
LAN ZUPANČIČ, trener športnega plezanja, 8+ let trenerskih izkušenj
MIHA KERN, trener športnega plezanja
NEJC SITAR, trener športnega plezanja

Finance so problem?

Kaj pa sedaj?
Verjamem, da to ne sme biti omejitev za napredek. Napiši motivacijski email in razloži svojo situacijo, možnosti in želje. Skupaj najdemo primerno možnost.

Prijavi se na plan

Napiši mail s svojo željo na trener@pcl.si